

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Бързо се приготвя, лесничка е, а вкусът й става любим дори на децата
Дори и начинаещите в кухнята ще се справят, винаги се получава перфектно
Много сочен и вкусен, подходящ и за празнична трапеза
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Може да го забъркате лесно с четири съставки, става както за обяд, така и за вечеря
Бърз, лесен и много вкусен
Вкусен е както топъл, така и студен
Рецептата е толкова лесна, че всеки начинаещ кулинар би се справил